june 2019

This is a repeating event

01jun21:15Festival Zwolle Unlimited21:15 Meerde locaties, Broerenkerkplein - Zwolle Binnenstad

Event Details

In de programmering zijn vijf routes opgenomen, voor volwassenen, kinderen en jongeren. Ze vertrekken allemaal vanaf het Broerenkerkplein. Dat is het plein voor de entree van boekenkerk Waanders In de Broeren. Daar staan begeleiders klaar en daar is ook de mogelijkheid, kaartjes te kopen.
De routes zijn bij uitstek geschikt voor degenen die houden van korte voorstellingen en van afwisseling, gecombineerd met een wandeling door de mooie Zwolse binnenstad. Ook zijn de routes heel prettig voor degenen die eerst een ‘theaterproeverij’ willen doen, alvorens een keuze te maken uit de rest van de programmering. De festivalroutes vormen een goede mogelijkheid om in korte tijd veel verschillende artiesten en voorstellingen te bekijken.
De festivalroutes bestaan allemaal uit korte voorstellingen van 15 tot 20 minuten. De Kinderroute is opgebouwd uit drie voorstellingen, net als de Straattheaterroute. De locaties worden door het artistiek team zorgvuldig gekozen en moeten een toevoeging zijn aan de shows die worden opgevoerd. De IkToon-route, de Internationale Vertelroute en de Echt Gebeurd-route bestaan elk uit vier voorstellingen van 15 minuten.
Wandel met je mede-publiek door de historische binnenstad van Zwolle naar bijzondere binnenplaatsen en pleinen, kelders en zelfs etalages of afdelingen van winkels. Grijp de kans om bijzondere locaties te ontdekken, en geniet tegelijkertijd van steengoede voorstellingen!

Reis met Magda Mendes mee op haar muzikale reis door Portugal en geniet samen met gitarist-componist Ward Veenstra en percussionist Udo Demandt van wat er onderweg gebeurt.
 
Magda Mendes – zang, gitaar, ukulele
Ward Veenstra – Portugese gitaar, akoestische gitaar
Udo Demandt – percussie

KAARTEN

Time

(Saturday) 21:15

Location

Meerde locaties

Broerenkerkplein - Zwolle Binnenstad

Organizer

Future Event Times in this Repeating Event Series

june 1, 2019 22:45

X