june 2024

30jun15:0017:00Com o Vento @ Batavierhuis RotterdamLiedjes van de Wind15:00 - 17:00 Batavierhuis, Pieter de Hoochweg 108 3024 BH Rotterdam

Event Details

De Portugese zangeres Magda Mendes volgde de zuidwester wind, de ’Sudoeste’ totdat ze uiteindelijk in Rotterdam neerstreek. Een reis langs de stranden van de Algarve, de kurkbomen van de Alentejo, de steegjes van Lissabon waar de Fado klinkt, de olijfbomen van haar vader en de bergen van het Noorden.

Al deze elementen zijn terug te horen in haar stem en in haar zelfgeschreven liedjes die speciaal voor dit programma werden gearrangeerd door gitarist Ward Veenstra voor een nieuwe bijzondere bezetting bestaande uit viool, cello en gitaar. Maak kennis met de liedjes die de wind haar leerde: “Com o vento“.

Magda Mendes – zang, gitaar, ukulele, percussie
Ward Veenstra – Akoestische gitaar, Portugese gitaar
Gustavo Cabrera – Viool
Aleksandra Kaspera – Cello

Over Batavierhuis
North Sea Round Town (NSRT) en creatieve broedplaats Batavierhuis slaan de handen ineen om een reeks concerten te presenteren. De serie toont het veelzijdige karakter van de Batavieren en hun nieuwste projecten. Van schurende jazz tot kleine liedjes, van folk tot pop, van neo klassiek tot improv.

 

 

 

Time

(Sunday) 15:00 - 17:00

Location

Batavierhuis

Pieter de Hoochweg 108 3024 BH Rotterdam

Tickets

Tickets

X